veniero bar restaurant

ALL DAY MENU

Veniero

Lunch, Brunch & Dine

Pizza Pepperoni

Σάλτσα τομάτας, μοτσαρέλα, blue cheese & pepperoni

FOCCACIA

Με μους μαύρης ελιάς, τρίμμα φέτας, αρωματισμένα ντοματίνια με θυμάρι και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

RIBEYE ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ( 300gr )

Συνοδέυεται με πουρέ πατάτας αρωματισμένο με λάδι τρούφας

ΣΟΛΟΜΟΣ

Φιλέτο σολομούεπάνω σε πουρέ σελινόριζας και sauce yuzu 

ΟΣΟΜΠΟΥΚΟ ΜΙΛΑΝΕΖΕ

Σιγομαγειρεμένο για 24 ώρες μέσα σε σάλτσα κόκκινου κρασιού, συνοδεύεται από ριζότο μιλανέζ & œakes παρμεζάνας

LINGUINE “BOLOGNESE”

Σιγομαγειρεμένος Black Angus κιμάς, μυρωδικά, κρέμα παρμεζάνας

Κολοκοτρώνη 33, Κηφισιά, Αττική, Τ.Κ. 145 62

(+30) 210 2723110
(+30) 6984580117

info@veniero.gr