Veniero
Lunch, Brunch & Dine
Pizza Pepperoni
Σάλτσα τομάτας, μοτσαρέλα, blue cheese & pepperoni
FOCCACIA
Με μους μαύρης ελιάς, τρίμμα φέτας, αρωματισμένα ντοματίνια με θυμάρι και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
RIBEYE ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ( 300gr )
Συνοδέυεται με πουρέ πατάτας αρωματισμένο με λάδι τρούφας
ΣΟΛΟΜΟΣ
Φιλέτο σολομούεπάνω σε πουρέ σελινόριζας και sauce yuzu
ΟΣΟΜΠΟΥΚΟ ΜΙΛΑΝΕΖΕ
Σιγομαγειρεμένο για 24 ώρες μέσα σε σάλτσα κόκκινου κρασιού, συνοδεύεται από ριζότο μιλανέζ & akes παρμεζάνας
LINGUINE “BOLOGNESE”
Σιγομαγειρεμένος Black Angus κιμάς, μυρωδικά, κρέμα παρμεζάνας